After school sector 3

After School sector 3

Învățăm, descoperim şi reuşim împreună, la “Just 4 Kids” !

Ia legătura cu noi

PROGRAM ȘI TARIF AFTER SCHOOL

De 15 ani, am gândit altfel, am schimbat mentalităţi, am implicat părinţi şi cadre didactice, am format copii ACTIVI ŞI CREATIVI şi i-am determinat să fie cu un pas înaintea celorlalţi. Just 4 Kids vine în întâmpinarea părinţilor şi copiilor cu cel mai mare centru After School din România, pentru elevii claselor pregătitoare până la clasa a VIII- a.

Programul nostru oferă o gamă variată de activități pentru copii. Acestea includ: efectuarea temelor, activități sportive, creative și de învățare. De asemenea, copiii vor beneficia de îndrumare în vederea efectuării temelor și pot participa la cursuri opționale. Just 4 Kids se concentrează pe dezvoltarea personală a fiecărui copil și oferă un mediu în care acesta poate învăța, se poate relaxa și socializa. Vom explora împreună beneficiile acestui program educațional inovator și modul în care poate ajuta la dezvoltarea personalitii şi a creativităţii copiilor.

Just 4 Kids organizează și diverse activități extracurriculare pentru toți copiii, nu doar pentru cei înscriși în programul after school. Astfel, copiii pot participa la sesiuni de pregătire pentru disciplinele limba engleză, limba romana, matematica și informatică. Orele se desfasoară în grupuri mici, pe nivel de vârstă.

Educaţia” Just 4 Kids” pune accent pe profilul dinamic, activ şi creativ al elevului. Toate activităţile au la bază necesitatea de a dezvolta potenţialul fiecăruia.

· Elevii beneficiază de sprijin sistematic din partea profesorilor pentru efectuarea temelor, pentru dezvoltarea diferențiată a unor competențe și abilități. Programul After School mizează pe tratarea diferențiată în scopul potențării unor talente și al implicării active în societate și comunitate.

· Elevii sunt ajutaţi şi îndrumați să perceapă informaţii, noţiuni din cadrul unor discipline la care întâmpină probleme la învăţătură. Lucrul suplimentar, individualizat, îi va ajuta să depăşească barierele unor discipline.

· Elevii beneficiază de un program echilibrat şi bine structurat, prin predarea unei game variate de cursuri, asigurând copiilor un accent puternic pe limba engleză, comunicare şi mult sport.

 

Program zilnic de luni până vineri în intervalul 11:00- 18:00:

· Preluarea copiilor de la şcoală şi transportul acestora la sediul nostru din Șoseaua Mihai Bravu, nr.428, sector 3
· Activităţi recreative
· Masa de prânz
· Tranziţia – “Noutatea zilei” – realizarea unor discuţii de grup constând într-o prezentare a unui eveniment din diferite domenii
· Efectuarea temelor
· Gustare de după-amiază
· Cursuri opţionale și activități recreative indoor și outdoor.

 

Tariful este de 1500 lei/lună, fără programe opționale.

 

 • nu se scad din taxa şcolară: absentele elevului, vacanţa de iarnă, vacanţa de Paşte şi zilele declarate libere de către Guvern.

J4K CENTRU DE MEDITAȚII pentru limba română și matematică

Exista dificultăţi de înţelegere a unei materii sau poate necesitatea unei învăţări aprofundate în vederea susţinerii unui examen? Programul nostru de After School include și Centrul de Meditaţii “Just 4 Kids” care vine ca o alternativă completă şi complexă dar mai ales centrată pe elev.

Pornind de la solicitările părinţilor în a găsi o modalitate care să suplinească într-un mod eficient, securizant şi echilibrat necesitatea unui studiu aprofundat în vederea depăşirii unor bariere educaţionale apărute la anumite discipline, sau în vederea pregătirii pentru un examen am considerat necesar realizarea unui centru de meditaţii care să vină în sprijinul copiilor.

Concepte ca educaţie prin colaborare, învăţarea centrată pe elev, strategii inovative, pedagogia comunicării şi colaborării sunt elemente de bază în actul educaţional al centrului nostru de meditaţii. Elevii vor lucra în grupuri mici, de 4 elevi/grupă.

Tariful pentru o oră de pregătire este de 100 lei/elev.

 

FACILITĂȚILE SPAȚIULUI

Mediul fizic al copiilor joacă un rol important în îmbunătățirea experiențelor de învățare. Astfel, un mediu bine proiectat sporește dezvoltarea copiilor prin atenție, relaționare și joacă.

 • O clădire de aproximativ 1300 mp este destinată exclusiv programului afterschool sector 3 J4K și asigură toate dotările necesare desfăşurării activităţilor programului nostru. Spaţiul este situat pe Şoseaua Mihai Bravu, numărul 428, sector 3 și dispune de:
 • 7 săli de clasă (50-55 m), cu bănci individuale, adecvate vârstei şi specificului activităţilor copiilor din ciclul primar și gimnazial
 • Holurile sunt generoase, astfel încât să faciliteze accesul în cât mai multe clase, permiţând tranzitarea simultană a mai multor grupuri de copii
 • Receptie cu dulăpioare individuale pentru primirea copiilor
 • Sala de mese permite servirea prânzului și a gustării în condiţii de maximă igienă
 • Sală de gimnastică/karate/dans
 • Biblioteca, cu o bază materială de peste 600 de volume, stă la dispoziţia elevilor cu titluri atractive şi utile, cărţile putând fi consultate sau împrumutate de către copii
 • Laboratorul de informatică este dotat cu 6 calculatoare conectate la internet
 • Teren de sport exterior și spaţiu de relaxare 1200mp
 • Cabinetul medical propriu
 • Spațiu interior de relaxare.

Numărul de elevi dintr-o clasă este de 15, calitatea actului didactic fiind potenţată şi pe fondul acestui număr restrâns de copii, ce permite acordarea unei atenţii deosebite nevoilor fiecăruia.

Dezvoltă abilitățile copilului tău cu after school Just4kids

EVENIMENTE

Just 4 Kids oferă copiilor oportunități de învățare și socializare care sunt esențiale pentru o dezvoltare armonioasă. Copiii au acces la activități creative și educaționale sub îndrumarea profesorilor care le asigură o experiență plină de satisfacții. Toate acestea contribuie la dezvoltarea abilităților lor sociale și cognitive.
Copiii înscriși în cadrul programului de after school se vor bucura de evenimente inedite, având posibilitatea să descopere domenii de care sunt pasionați.
Succesul în urma implicării în activități care îi pasionează poate ajuta la crearea respectului de sine și a încrederii copilului.

Printre evenimentele desfășurate an de an se numără: Târgul de Crăciun,” Shoe Box” (acțiune caritabilă), Taberele de vară şi taberele de schi, atât în țară, cât și în străinătate( Austria, Germania , Bulgaria și Anglia) Târgul de Paşte și Concursul sportiv “Just 4 Competition”.

 

OPȚIONALE

Programul after school sector 3 Just 4 Kids oferă copiilor activități diverse și interesante pentru a-i ajuta să se dezvolte armonios. Pe lângă programa educaţionala zilnică, organizăm și diverse activități opționale pentru toți copiii. Copiii pot alege să participe la activitățile oferite în funcție de interesele și abilitățile lor.

united kingdom

 Limba engleză

conference

Debate

pc

Informatică

karate

Karate

acrobat

Gimnastică

Dance

Dans

robot

Robotică

Dezvoltă abilitățile copilului tău cu After School Just4kids!

O echipă de experți J4K este disponibilă pentru a răspunde tuturor întrebărilor dumneavostră.
Pentru mai multe informații despre serviciile noastre, nu ezitați să contactați un membru al echipei.

Programează o vizită