After School – Sector 3

Logo_just4kids_final - mare -PENTRU SITE

DESPRE NOI

Programul pentru after school  “ JUST 4 KIDS” a luat fiinta dupa mai multi ani in care activitatea Gradinitei Just 4 Kids a fost incununata de succes, depasind asteptari si atingand impreuna vise. Ne-am adaptat si ne adaptam permanent schimbarilor ce au loc in societatea zilelor noastre, dorind sa pregatim copiii pentru viata, pentru societate, pentru lume. Incurajand competitia si stimuland cooperarea si lucrul in echipa, programul nostru s-a remarcat si se remarca prin rezultate deosebit de bune ale elevilor, prin participarea la concursuri de cultura generala, de creatie artistica sau competitii sportive.

Urmăm Curriculum Național dar ne bazăm pe implementarea unor strategii didactice eficiente, moderne, care îl au în centru pe  elev. Strategia didactică pornește de la viziunea școlii noastre și are mai multe paliere: planificare, implementare, revizuire și evaluare.

VIZIUNEA NOASTRA

  În contextul unei societăți în continuă schimbare, vă propunem o scoala  altfel, ce promovează o educație de calitate, la standard înalte. Cadre didactice bine pregătite, cu experiență în domeniu, vor susține formarea și dezvoltarea unor copii activi și creativi, ce se vor integra cu success în societatea contemporană.

MISIUNEA NOASTRĂ

 Scoala Primară “Just 4 Kids” prin programul after school urmăreste crearea unui mediu de învățare competitiv, încurajând succesul bazat pe învățarea diferențiată. Părinții, profesorii și membrii comunității locale sunt parteneri activi implicați în derularea actului instructiv-educativ.

 De ce funcționează așa?

 • Pentru că îi pregătim pe copii pentru viață.
 • Pentru ca tot ce am gandit și am construit, de la corpul profesoral la spațiul școlar, are în centru elevul.

Numărul de elevi dintr-o clasă este de 16, calitatea actului didactic fiind potențată și pe fondul acestui număr restrâns de copii, ce permite acordarea unei atenții deosebite nevoilor fiecăruia.

Punem accent pe  educația nonformală, tot mai de succes în alte țări , implementand-o în mod real. Din sfera acesteia fac parte activităti nonformale organizate in școală,  metode nonformale dar și  activități extrașcolare organizate sub formă de excursii, tabere, drumeții, , ateliere de lucru, expoziții. Printre taberele organizate de Școala “Just 4 Kids” menționăm: tabără de vară, tabără de schi.

 ECHIPA ȘCOLII

  Baza Școlii Just 4 Kids este reprezentată de echipa de cadre didactice tinere, entuziaste, dornice de performanță alaturi de elevii lor. Având o foarte bună pregătire în domeniul învățământului, experiența de peste 11 ani și grade didactice, profesorii noștri parcurg continuu cursuri de perfecționare, dovedind o constanță preocupare pentru tot ceea ce este nou și util în acest domeniu.

Exemple de Cluburi săptămânale:

 • Clubul de IT
 • Clubul de limba germana
 • Clubul de dezvoltare personala
 • Clubul de dans
 • Clubul de robotica
 • Clubul de karate
 • Clubul de sah
 • Clubul de canto
 • Clubul de ceramina
 • Clubul de gimnastica aerobica

Portofoliile elevilor vor fi actualizate periodic, fiind la îndemâna părinților oricând.

Panoul elevilor de la after school ( sector 3 ) va fi actualizat/completat de două ori pe săptămână, cuprinzând lucrările acestora.

Programul se desfășoară zilnic, de luni până vineri în intervalul 11.30-18.30, tarif 1200 lei cuprinde:

 • Efectuarea temelor pentru următoarea zi, conform Curriculumului național
 • Masă de prânz, gustare de după-amiază
 • Transportul copiilor de la școală la sediul din Șos.Mihai Bravu, nr.428, sector 3 (Copiii ce vin de la scoala 80 sau 84 vor veni la sediul scolii pe jos,insotiti de personalul nostru.)
 • Aprofundarea și sistematizarea cunoștințelor asimilată în prima parte a zilei prin lucrul suplimentar ( culegeri școlare, materiale auxiliare)

* se achita 90 lei / saptamana in perioada vacantelor , program de dimineata

** se aplică o reducere  de 10 % la taxa programului  after school  pentru cel de-al doilea copil din familie( frate/ sora)  inscris in cadrul fundatiei.

***nu se scad din taxa scolara: absentele elevului , vacantele Fundatiei Just 4 Kids( 16 zile lucratoare/ an scolar) ,zilele declarate libere de catre Guvern, ISMB, sau IS3,transportul retur( in cazul in care a fost solicitat transportul pentru seara), transportul copiilor de la scoala la sediul nostru din sos Mihai Bravu nr 428 –in perioada vacantelor sau daca lipseste din alte motive,situatiile de urgenta (drumuri inzapezite, epidemii);nu se scade din taxa  hrana in zilele in care copilul lipseste.

BAZA MATERIALĂ

 • Sălile de clasă sunt spațioase, cu mobilier adecvat vârstei și specificului activităților copiilor din ciclul primar.
 • Holurile sunt concepute în așa fel încât să faciliteze accesul în cât mai multe încăperi, permițând tranzitarea simultană a mai multor grupuri de copii.
 • Bucătăria, dotată după standarde moderne, alături sala de mese, sunt spații ce permit servirea meselor în condiții de maximă igienă.
 • Școala mai beneficiază și de teren de sport,  necesar desfășurării orelor de educație fizică , baschet și competițiilor sportive.
 • Biblioteca școlară, cu o bază materială de peste 600 de volume, stă la dispoziția elevilor cu titluri atractive și utile, cărțile putând fi consultate sau împrumutate de către copii.
 • Laboratorul de informaticăeste dotat cu 6 calculatoare conectate la internet.
 • Școala mai pune la dispoziția elevilor și cabinetul medical propriu .   

COMUNICAREA CU PĂRINTII

Considerăm că o eficientă și transparentă comunicare pune bazele și intretine o colaborare trainică.  Departamentul secretariat va transmite informații administrative și/sau organizatorice prin anunturi la receptiile scolii dar si prin posta electronica. Cooperarea cu părinții este foarte importantă, stând la baza reușitei școlare a copiilor.  

VALORI ÎN CARE CREDEM

 Responsabilitatea. Ne asumăm implicațiile faptelor și deciziilor noastre. Ne ținem promisiunile și ne respectăm îndatoririle.Ne așteptăm la responsabilitate de la toți membrii comunității noastre, pentru că știm că faptele noastre au consecințe dincolo de ziua de mâine.

Respectul. Pentru noi respectul înseamnă onestitate, corectitudine, bun-simț și toleranță. Suntem sinceri cu noi înșine și nu facem promisiuni pe care nu le putem onora. Credem că există reguli și principii si respectăm părerile celorlalți.

Solidaritatea. Suntem o familie, nu doar o școală. Încurajăm o relație onestă și caldă între toți membrii acesteia,ne sprijinim,învățăm unii de la alții lucrând în echipă.Solidaritatea noastră e una pro-activă: ne implicăm în proiectele noastre individuale și în cele ale școlii.

Autorealizare. Suntem o școală cu performanțe pedagogice,rezultate academice și împliniri personale deosebite. Dar știm că am obținut toate acestea cu pasiune,dedicare și perseverență din partea întregii echipe JUST 4 KIDS.

Vă asteptăm să vă alăturați și voi programului nostru – Just 4 Kids After School sector 3!

Tel. 0721 099 998 

Mail:  secretariat.mihaibravu@just4kids.ro