Scola gimnaziala sector 3

Şcoala Gimnazială „ Just 4 Kids „

Our values

 În contextul unei societăți în continuă schimbare, vă propunem o școală altfel, ce promovează o educație de calitate, la standarde înalte. Profesori bine pregătiti, cu experiență în domeniu, vor susține formarea și dezvoltarea unor copii activi și creativi, ce se vor integra cu succes în societatea contemporană.   

Şcoala Gimnazială “Just 4 Kids” urmăreste crearea unui mediu de învățare competitiv,încurajând succesul bazat pe învățarea diferențiată.

Părinții, profesorii și membrii comunității locale sunt parteneri activi implicați în derularea actului instructiv-educativ

1

Responsabilitatea:

Ne asumăm implicațiile faptelor și deciziilor noastre. Ne ținem promisiunile și ne respectăm îndatoririle.

Ne așteptăm la responsabilitate de la toți membrii comunității noastre, pentru că știm că faptele noastre au consecințe dincolo de ziua de mâine

2

Respectul:

Pentru noi respectul înseamnă onestitate, corectitudine, bun-simț și toleranță.

Suntem sinceri cu noi înșine și nu facem promisiuni pe care nu le putem onora. Credem că există reguli și principii

si respectăm părerile celorlalți.

3

Solidaritatea:

Suntem o familie, nu doar o școală. Încurajăm o relație onestă și caldă între toți membrii acesteia,

ne sprijinim,învățăm unii de la alții lucrând în echipă. Solidaritatea noastră e una pro-activă:

ne implicăm în proiectele noastre individuale și în cele ale școlii.

4

Autorealizare:

Suntem o școală cu performanțe pedagogice,rezultate academice și împliniri personale deosebite.

Dar știm că am obținut toate acestea cu pasiune, dedicare și perseverență din partea întregii echipe JUST 4 KIDS.

Vom continua sa credem in fortele noastre si vom “construi” pentru viitor oameni valorosi, independenti si puternici.

Performance

Olimpiade / concursuri

Fiecare elev este înțeles și apreciat pentru ceea ce este și ceea ce poate, încurajat și lăudat pentru efortul și performanțele sale. În functţe de aptitudinnile fiecarui copil vom participa la olimpiade şi concursuri şcolare pentru : Limba şi literatura română, matematică , limba engleză şi desen.

 

Cluburi

Școala Gimnazială J4K oferă elevilor zilnic, intre orele 16.00- 18.00 o paletă largă de cluburi: baschet, gimnastică , dans , robotică , curs anteprenoriat şi desen.

Activităţi extraşcolare

În funcție de temele, subtemele și unitățile de învățare parcurse, Şcoala Gimnazială Just 4 Kids oferă și posibilitatea desfășurării unor activități extrașcolare organizate sub formă de: competiții sportive, vizite la muzee,teatru,platouri de televiziune,expoziții, târguri de carte ,grădina botanică,ieșiri în parc etc.

 

Evenimente

Festivitate de început şi de final de an şcolar
Just 4 Competition (compeţie sportivă)
Târg de Craciun

Tabere/excursii

 Tabere organizate : tabara de Limba engleză la Londra,              tabăra de vară, tabăra echitație,  tabăra de schi în Austria, Bulgaria, România (Poiana Braşov si Predeal). Anual se organizează şi 4 excursii tematice.

How is it with us? 

Sprijinind independența, dobândirea capacităţii de decizie şi asumare a responsabilităţilor, Just 4 Kids va continua şi în ciclul gimnazial să faciliteze elevilor construcţia unei imagini de sine puternice, proactive, care să determine încrederea în forţele proprii şi a respectului de sine. Profesorii de la JUST 4 KIDS vor asculta activ copilul, proiectând  demersuri educaţionale favorabile dezvoltării fiecăruia.

Elevii beneficiază de o programă școlară echilibrată și bine structurată, cu scopul de a contribui la un model  de învățare personalizat, prin predarea unei game variate de cursuri, asigurând elevilor un accent puternic pe comunicare, matematica ,bune maniere, limba engleză și mult sport.</span:

Elevii sunt ajutați să înțeleagă și să perceapă informații, noțiuni din cadrul unor discipline la care întâmpină probleme. Lucrul suplimentar îi va ajuta să depășească barierele unor materii.

Elevii beneficiază de consiliere și sprijin sistematic din partea profesorilor pentru efectuarea  temelor, pentru dezvoltarea diferențiată a unor competențe și abilități. Școala mizează pe tratarea diferențiată în scopul potențării   unor talente, al promovării elevilor                                                                                                                                               dotați, al implicării active în societate și comunitate.

Elevii beneficiază de educatie diferentiată.Aplicăm şi în şcoală teoria inteligenţelor multiple, practicată cu rezultate foarte bune la grădiniţă. În acest fel, valorificăm potenţialul individual al fiecărui elev, le identificăm zonele de interes și stilul de învățare pentru a-i orienta spre acele domenii în care fiecare dintre ei poate fi performant.

Elevii beneficiaza de două terenuri de sport şi o sală de sport de 550 mp. Practicarea mişcării și a sportului este o componentă fundamentală a Curriculumului JUST 4 KIDS, cu un rol determinant în dezvoltarea armonioasă a copiilor. În viziunea noastră, sportul reprezintă nu doar o sursă de sănătate, ci și un mijloc important de auto-disciplinare, de autocunoaştere, de încredere în sine și de stimulare atât a spiritului de competiţie, cât și a celui de echipă.

Gimnazium School

Spaţiul şcolii

Spaţiul şcolii

1300 mp

9 Săli de clasă de 50 mp

Alte beneficii

Alte beneficii

Bibliotecă , cabinet medical şi loc de relaxare.

Bucatarie proprie

Bucatarie proprie

Bucătărie proprie şi sală de mese

Terenuri sportive

Terenuri sportive

 Teren exterior de baschet/fotbal de 500 mp

 

Comunicarea cu părinţii 

Cooperarea cu părinții este foarte importantă, stând la baza reușitei școlare a elevilor.
Părinții sunt informaţi permanent prin intermediul platformei scolare Kinderpedia despre evoluția copiilor, despre
rezultatele acestora, depre relaționarea cu colegii și cadrele didactice. Individual sunt realizate și sedințe de consiliere
parentală, în care parinții pot afla detaliat cât mai multe despre activitatea propriului copil.

Echipa scolii este reprezentată de echipa de cadre didactice tinere, entuziaste, dornice de performanță alaturi de elevii lor. Având o foarte bună pregătire în domeniul învățământului, experiența și grade didactice, profesorii noștri parcurg continuu cursuri de perfecționare, dovedind o constanță preocupare pentru tot ceea ce este nou și util în acest domeniu.

IMAGES from our SCHOOL