Motto:

    "Educatia ne-a facut

                        ceea ce suntem" !

Scoli private sector 3 – Scoli particulare sector 3

IMG_1583_smallToti parintii isi doresc sa ofere copiilor lor cea mai buna educatie, care este de fapt calea reusitei in viata, prin urmare, scoala noastra este perfect adaptata pentru a raspunde acestor cerinte. Dezideratul nostru este sa oferim cea mai adecvata dezvoltare personala copiilor care ne trec pragul, astfel incat acestia sa faca primii pasi spre transformarea lor ulterioara in oameni de succes, intelegand prin acest lucru ca succesul si prosperitatea sa si le poata asigura prin munca si efortul fiecaruia, iar primii pasi pe drumul ascendent pe scara sociala sa-i faca cu ajutorul nostru.

Printre tipurile de scoli private sector 3, scoala noastra este expresia mediului educational ideal, avand la baza Curriculum National care a fost avizat de Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului. Profesorii nostri stiu sa le insufle copiilor entuziasmul si energia de care au nevoie, precum si atitudinea pozitiva in realizarea idealurilor pe care si le propun in viata.

Am pornit la drum cu infiintarea gradinitei Just 4 Kid, iar succesul pe care l-am obtinut in anii de activitate ne-a determinat sa mergem mai departe.

Clasa pregatitoare in scoli private sector 3

In ceea ce priveste clasa pregatitoare, efortul nostru se indreapta spre crearea de deprinderi si dezvoltarea aptitudinilor de care micutii vor avea nevoie cand vor pasi in clasa I. Ne axam pe disciplinele din ariile curriculare specifice categoriei de varsta si abordam continuturi foarte diversificate, astfel incat copiii sa fie cat mai bine pregatiti si doritori de a invata si a intelege si mai mult lumea din jurul lor. Noi le insuflam dragostea si entuziasmul pentru cunoastere si invatatura.

Echipa de profesori care predau materiile disciplinare la scoala Just 4 Kid este una de exceptie, nu doar pentru faptul ca suntem foarte bine formati profesional, ci si prin abilitatea de a ne adapta mereu schimbarilor care au loc in societate, astfel incat copiii sa fie pregatiti pentru viata si pentru lumea de azi si de maine, care se afla intr-o continua transformare. Aplicam cele mai moderne metode de predare, preluate din tari renumite pentru performanta sistemului lor educational.

Programul zilnic este de la ora 8.00 la 13.00, sau, pentru cei care doresc o extindere a timpului alocat educatiei copilului lor, de la 8.00 la 18.00.

Iata ceea ce oferim noi micutilor din clasa pregatitoare, in vederea unei educatii moderne si eficiente:

 • Intreaga programa scolara inclusa in curriculum national
 • O sustinuta pregatire suplimentara in vederea concursurilor scolare
 • Materiale didactice moderne si adaptate perfect cerintelor si obiectivelor propuse
 • Vizita medicala zilnica, la inceputul programului
 • Initierea si aprofundarea limbii engleze in 5 ore saptamanal
 • Mic dejun sanatos dimineata, gustare de fructe si pranzul preparat din alimente proaspete si potrivite pentru varsta copiilor.

Speram ca oferta noastra sa devina preferinta dumneavoastra, printre scoli private sector 3, adaugand faptul ca, in programul prelungit al clasei pregatitoare este inclusa, pentru a doua parte a zilei, aprofundarea si consolidarea tuturor cunostintelor asimilate in orele diminetii, folosind materiale auxiliare si o metoda de lucru diferentiata, in functie de nivelul de pregatire al fiecarui copil in parte.

Clasele primare I-IV, in scoli private sector 3

Pentru clasele I-IV, oferta noastra educationala este la fel de atragatoare, deoarece dezideratul nostru este de a fi mereu cu un pas inaintea altor scoli, fie ele private sau de stat. De altfel, acest lucru este evident si prin rezultatele deosebite pe care le-am avut pana acum, tinand cont de numeroasele concursuri sportive, de cultura generala sau de creatie artistica, la care au participat elevii nostri. Am incurajat si vom incuraja continuu competitia, insa in acelasi timp stimulam lucrul in echipa si cooperarea, deoarece idealul nostru este sa dezvoltam abilitati intelectuale si fizice, insa in aceeasi masura constiinta si sensibilitatea copiilor pe care ii educam.

Orarul zilnic pentru clasele I-IV este de la ora 8.00 dimineata, pana la pranz, la ora 13, perioada in care echipa noastra asigura urmatoarele:

 • Predarea cunostintelor din programa scolara conforma curriculumului national
 • O efectiva si sustinuta pregatire suplimentara in vederea concursurilor nationale la limba romana si matematica
 • 5 ore pe saptamana de limba engleza
 • O pregatire suplimentara la limba engleza in vederea sustinerii examenului Cambridge
 • O ora pe saptamana pentru dezvoltarea sociala si emotionala
 • Vizita medicala zilnica, la inceputul orelor
 • Cele mai noi si adaptate materiale didactice

Pentru cei care opteaza pentru programul prelungit, adica pana la ora 18.00, avem in oferta educationala inca patru ore de limba engleza pe saptamana, dintre care una este axata mai mult pe scris si citit in aceasta limba, urmarindu-se dezvoltarea vocabularului, aprofundarea exprimarii si a gramaticii. O alta ora este dedicata exercitiilor in care copiii vor aplica cunostintele deja dobandite, a treia se bazeaza preponderent pe exprimare, iar ultima ora este dedicata evaluarii si recapitularii materiei invatate. Tot dupa amiaza, copiii vor primi o gustare si vor aprofunda cunostintele pe care le-au asimilat in prima parte a programului.

Oferta educationala in scoli particulare sector 3

In ceea ce priveste oferta educationala din scoli particulare sector 3, Just 4 Kid are pentru anul scolar care urmeaza, 2018-2019, urmatoarele locuri libere:

 • Pentru clasa I C: un loc
 • Pentru clasa a II-a C: un loc
 • Pentru clasa a III-a A: un loc
 • Pentru clasa a III-a C: un loc

Inscrierile se fac conform calendarului pentru invatamantul primar pentru anul scolar 2018-2019 aprobat de ministerul educatiei, conform metodologiei in vigoare. Taxa de inscriere este de 100 de euro si se achita la inceputul fiecarui an scolar, cu exceptia prescolarilor de la gradinita noastra, pentru care parintii lor nu vor plati aceasta taxa pentru clasa pregatitoare.

Mai adaugam ca vacantele scolare sunt in numar de cinci pe an, de primavara, de vara, de toamna, de iarna si intersemestriala, atat pentru copiii de la clasa pregatitoare cat si pentru elevii din clasele primare I-IV.

Speram ca v-am dat informatii complete despre oferta noasta educationala, insa va invitam sa ne vizitati scoala, pentru a va asigura de conditiile deosebite de invatamant de care dispunem. Trebuie doar sa faceti o programare la numarul de telefon afisat pe site-ul nostru pentru a ne putea intalni, discuta si a va arata toate dotarile scolii.

Nu uitati ca scopul nostru este calitatea actului educational, din toate punctele de vedere, iar echipa noastra didactica este apta pentru a oferi copiilor dumneavoastra cea mai buna sansa de dezvoltare si invatare. Aplicam metode noi, moderne, care au avut succes in alte parti ale lumii, insa predam disciplinele in conformitate cu programa scolara inscrisa in curriculum national. Cu noi, copiii dumneavoastra au posibilitatea sa cunoasca si sa urmeze una dintre cele mai performante si atractive cai de acumulare de cunostinte, abilitati si de dezvoltare personala, pe toate laturile, mentala, fizica, dar si psihica si emotionala. Suntem una dintre acele scoli particulare sector 3 care se mandreste cu rezultate deosebite si care si-a propus mentinerea celor mai inalte standarde in materie de invatamant si educatie.