Grădiniță privată sectorul 3

Grădinița Privată J4K sector 3

“ Kindergarten children are confident in spirit, infinite in resources, and eager to learn. Everything is still possible… “ – Robert Fulghum

Ia legătura cu noi

Despre Grădiniță

 

Grădinița ȋnseamnă vârsta bucuriilor, a imaginaţiei, este tărâmul poveștilor și lumea deschisă spre iubire și frumos.

Grădinița privată sector 3 Just4Kids facilitează copiilor construcţia unei imagini de sine puternice, proactive, care să determine încrederea în forţele proprii şi a respectului de sine.
Îmbrățișăm schimbările societății, transformându-ne într-o grădiniță unică, pregătită să formeze copii pentru școală, viață și lume.

Misiunea echipei noastre este de a cataliza învățarea, creativitatea și descoperirea de noi teritorii ale copilăriei.

 

FACILITĂȚILE SPAȚIULUI

 

Just4Kids se mândrește cu o grădiniță privată inovatoare și extinsă de peste 2000 mp în sectorul 3 din București, unul dintre cele mai mari unități de învățământ privat din capitală.

Oferim 19 săli de clasă spațioase, zone dedicate pentru studiul limbilor străine, consiliere psihologică și pictură, o ludotecă, o cameră pentru științe, precum și o bucătărie și sală de mese echipate profesional. Dispune de spații de primire, un cabinet medical, bibliotecă, 16 toalete grupate după vârste, dormitoare, un centru sportiv complet cu o zonă dedicată pentru balet și vestiare separate.

De asemenea, există două locuri de joacă exterioare, un loc de joacă interior și multe alte dotări care încurajează creșterea academică și fizică a copiilor noștri de la Just4Kids.

 

OFERTA EDUCAȚIONALĂ

 

Prin Curriculum J4K înţelegem întregul parcurs de formare şi dezvoltare oferit de grădiniță preșcolarilor.

Grădinița privată sector 3 Just4Kids, instituție de învățământ acreditată de Ministerul Educației, urmărește prin activitățile zilnice adaptarea copiilor la mediu, la cerințele sociale prezente și cele viitoare. Astfel, activitățile desfășurate în grădiniță sunt activități integrate, bazându-se pe experiența de viață și pe cunoștințele actuale ale preșcolarilor, la care se adaugă de fiecare dată elemente noi, menite să stimuleze curiozitatea și interesul copiilor. Investiția în inteligența, creativitatea și capacitatea de inovare a copiilor este extrem de importantă pentru noi.

Concursurile școlare reprezintă un ingredient important al programului nostru extracurricular, oferind copiilor posibilitatea pentru a  demonstra și rafina abilitățile. Astfel, ei sunt invitați să își urmeze curiozitatea și entuziasmul, iar competițiile le oferă oportunitatea de a lega noi prietenii, de a experimenta diferite forme de învățare și de a descoperi noi locuri și oameni.

Abordăm în mod integrat activitățile specifice programei școlare naționale și activităţile complementare desfăşurate în grădiniță sau în afara ei. În viziunea noastră, competițiile sportive dețin și ele un loc special. Trupa noastră de dans concurează la nivel național și regional, iar cei care participă la modulele optionale de karate au posibilitatea de a obține centuri și titluri prin participarea la concursuri și examene.

 

Programează o vizită pentru micuțul tău

Concursuri

 

Concursurile școlare fac parte din activitățile extracurriculare și au rolul de a-i antrena pe cei mici în a-și exersa propriile deprinderi și achiziții, un exercițiu de punere în valoare a posibilității unei învățări de performanță. Copiii sunt curioşi şi entuziaști, iar interacțiunile din cadrul competițiilor îi ajută să îşi facă prieteni noi, să aibă experienţe de învăţare noi, să cunoască locuri și oameni, ceea ce poate fi cu adevărat incitant la vârsta lor.

Copiii participă la concursuri naționale precum Amintiri din copilărie, Formidabilii, Micii Olimpici, care testează cunoștințe specifice fiecărui nivel de vârstă, concursuri organizate între alte unități școlare, precum concursuri de pictură, arte, poezii.

Competițiile sportive ocupă și ele un loc important în viziunea noastră. Trupă de dans a grădiniței participă la competiții naționale, regionale, copiii înscriși la opționalul de karate pot obține titluri/centuri prin participarea la concursuri/examene.

 

Cluburi

Grădinița privată sector 3 Just4Kids facilitează copiilor construcţia unei imagini de sine puternice, proactive, care să determine încrederea în forţele proprii şi a respectului de sine. Bunul simț, experiența şi perseverența sunt principalii factori care potențează dorința noastră de a îmbunătăți permanent abilitățile academice, creative dar și sportive ale copiilor noștri.

Prin intermediul cluburilor pe care le desfășurăm cei mici își extind orizonturile și îşi explorează toate simțurile, descoperă înclinații și aptitudini.

Naturalețea cu care copiii de vârsta preșcolară aprofundează o limbă straină, precum și motivația lor intrinsecă, ce ii ajută să învețe prin joc, ne-au demonstrat că acesta este un proces firesc la grădiniță și că ne putem bucura de achiziții importante chiar din primii lor ani de contact cu limba engleză.

Profesorii care desfășoară cluburile sportive la J4K sunt campioni internaționali, au multiple premii, îi pregătesc pe cei mici cu aceeași riguruozitate cu care au fost formați la rândul lor, participând la competiții.

karate

Karate

Dance

Dans

acrobat

Gimnastică

united kingdom

Limba engleză

german

Limba germană

ballet

Balet

growth

Dezvoltare personală

actor

Clubul micilor actori

EVENIMENTE

La Just4Kids, am construit o serie de evenimente care au devenit parte din tradiția noastră: lecțiile deschise pentru părinți, Festivalul Toamnei, Carnavalul de Halloween, concertele de vară și de Crăciun, campaniile umanitare de Crăciun și Paște, competiția Just 4, Ziua Bunicilor, Ziua Mamei, Ziua Tatălui.

Mai mult, ne place să celebrăm zile unice și pitorești, precum „Ziua Brioșelor”, „Ziua Înversată”, „Ziua non-violenței”, „Ziua Mondială a Sănătății”, și multe altele.

Grădinița privată sector 3 „ JUST 4 KIDS” organizează tabere de schi şi tabere de vară, atât în țară cât și în străinătate.

Taberele și excursiile sunt medii special create în care copiii își dezvoltă abilitățile necesare transformării în adulți de succes. Privim de fiecare dată participarea copilului la aceste activități ca una dintre cele mai senzaționale experiențe de învățare, de autonomie, independență și socializare.

  • În taberele de iarnă, copiii se bucură de schi și snowboard.
  • Taberele de vară cuprind o gamă variată de activități: înot, echitație, tenis, escaladă, tiroliană, drumeții montane, tir cu arcul, pictură, jocuri de echipă și foc de tabără.

TARIFE

Contribuția lunară pentru anul școlar, fără transport:

Program scurt (08 – 12.30): 1800 lei/lună

Inclus în acest tarif: mic dejun, programa educațională de bază (fără opționale), activități complementare cu profesori de specialitate, activități zilnice în limba engleză, gustare de fructe proaspete, asistență medicală.

Program normal (08- 13.30): 2000 lei/lună

Inclus în acest tarif: mic dejun, programa educațională de bază (fără opționale), activități complementare cu profesori de specialitate, activități zilnice în limba engleză, gustare de fructe proaspete, masa de prânz, rechizite, manuale, consumabile, asistență medicală.

Program lung (08- 17.50): 2500 lei/lună

Inclus în acest tarif: mic dejun, programa educațională de bază (fără opționale), activități complementare cu profesori de specialitate, activități zilnice în limba engleză, gustare de fructe proaspete, masa de prânz, gustarea de după-amiaza, activități de consolidare după-amiaza, manuale, rechizite, consumabile, asistență medicală.

Grădiniţa privată sector 3 funcţionează pe tot parcursul anului calendaristic cu 21 zile lucrătoare de vacanţă pe an.

 

Procedura de înscriere

 

Pasul 1

Pasul 2

Turul grădiniței noastre private aflată în sectorul 3 al capitalei.

Pasul 3

Copilul vizitează grădinița alături de părinți pentru familiarizarea cu noul spațiu și pentru a face cunoştinţă cu profesorii și colegii.

Pasul 4

Părintele/tutorele trimite documentele necesare pentru înscriere: cărţile de identitate ale ambilor părinţi, cărţile de identitate ale adulților care mai pot aduce/prelua copilul de la grădiniță, certificat de căsătorie/divorț, după caz, adresele de e- mail şi numerele de telefon ale ambilor părinţi, certificatul de naștere al copilului.

Pasul 5

Semnarea contractului educațional și plata taxei de înscriere şi a primei luni de școlarizare.

Programează o vizită pentru micuțul tău, lasă-ne datele de contact

O echipă de experți J4K este disponibilă pentru a răspunde tuturor întrebărilor dumneavoastră.

Programează o vizită