Gradinita Sector 3

“ Kindergarten children are confident in spirit, infinite in resources, and eager to learn. Everything is still possible… “ – Robert Fulghum

Ia legatura cu noi

Despre Gradinita

Grădinița este locul în care totul este posibil, unde se întâmplă magie, pentru că noi credem în ea. Credem în vise, credem în bine, credem într-un viitor luminos.

Echipa noastră este permanent în căutare de noi idei, este inovativă și se reinventează în mod constant. Suntem deschişi schimbărilor și acceptăm că aceasta este singura modalitate prin care putem progresa. Am reușit să fim o grădiniță altfel pentru că ne-am adaptat și ne adaptăm permanent schimbărilor ce au loc în societatea zilelor noastre, dorind să pregătim copiii pentru școală, pentru viață, pentru lume. Menirea echipei didactice este aceea de a le deschide copiilor calea către învățare, creativitate și bucuria jocului. Suntem aici pentru a-i ghida în acest parcurs prețios, pentru a le da aripi să cucerească noi teritorii pe tărâmul copilăriei.

Vă invităm să scriem împreună file de poveste, în care personajul principal este COPILUL.

 

FACILITATILE SPAtIULUI

Suntem bucuroși să le oferim copiilor o grădiniță ultramodernă de peste 2000 mp, cea mai mare grădiniță privată din București, construită special pentru a fi unitate de învățământ.     

Clădirea are 7 niveluri, cu lift, 19 săli de clasă de 41 -50 mp, cabinet pentru limbi străine, cabinet pentru consiliere psihologică, sală de pictură, ludotecă, science room, bucătărie dotată cu linie tehnologică profesională, sală de mese, recepție pentru primirea copiilor, cabinet medical, bibliotecă, 15 toalete amenajate special pe categorii de vârstă, sală de sport cu zonă amenajată pentru balet, vestiare pentru fete și băieți, 2 locuri de joacă exterioare, loc de joacă interior și multe alte facilități care contribuie la dezvoltarea academică și fizică a copiilor J4K.

 

OFERTA EDUCATIONALA

Prin Curriculum J4K înţelegem întregul parcurs de formare şi dezvoltare oferit de grădiniță preșcolarilor. Abordăm în mod integrat activitățile specifice programei școlare naționale și activităţile complementare desfăşurate în grădiniță sau în afara ei. 

Grădinița J4K, instituție de învățământ acreditată de Ministerul Educației, urmărește prin activitățile zilnice adaptarea copiilor la mediu, la cerințele sociale prezente și cele viitoare. Astfel, activitățile desfășurate în grădiniță sunt activități integrate, bazându-se pe experiența de viață și pe cunoștințele actuale ale preșcolarilor, la care se adaugă de fiecare dată elemente noi, menite să stimuleze curiozitatea și interesul copiilor. Investiția în inteligența, creativitatea și capacitatea de inovare a copiilor este extrem de importantă pentru noi.

Activitățile educative, cele opționale, dar și cele recreative, sunt planificate în așa fel încât învățarea să fie permanent centrată pe copil, pe nevoile sale de dezvoltare și de aprofundare.

 Venim în întâmpinarea nevoii permanente de cunoaștere a copiiilor prin activități complementare, cu profesori de specialitate, precum: activități de arte vizuale, activități sportive (educație fizică și sport), activități de limbă engleză, activități muzicale.

 Corpul profesoral este alcătuit din educatori, educatori puericultori, profesori pentru învățământ preșcolar, profesor limba engleză, profesor artă, profesor educație fizică și sport, profesor muzică și consilier școlar.

 

Programeaza o vizita pentru micutul tau

CONCURSURI

Concursurile școlare fac parte din activitățile extracurriculare și au rolul de a-i antrena pe cei mici în a-și exersa propriile deprinderi și achiziții, un exercițiu de punere în valoare a posibilității unei învățări de performanță. Copiii sunt curioşi şi entuziaști, iar interacțiunile din cadrul competițiilor îi ajută să îşi facă prieteni noi, să aibă experienţe de învăţare noi, să cunoască locuri și oameni, ceea ce poate fi cu adevărat incitant la vârsta lor.

Copiii participă la concursuri naționale precum Amintiri din copilărie, Formidabilii, Micii Olimpici, care testează cunoștințe specifice fiecărui nivel de vârstă, concursuri organizate între alte unități școlare, precum concursuri de pictură, arte, poezii.

 Competițiile sportive ocupă și ele un loc important în viziunea noastră. Trupă de dans a grădiniței participă la competiții naționale, regionale, copiii înscriși la opționalul de karate pot obține titluri/centuri prin participarea la concursuri/examene.

 

Cluburi 

Grădinița J4K facilitează copiilor construcţia unei imagini de sine puternice, proactive, care să determine încrederea în forţele proprii şi a respectului de sine. Bunul simț, experiența şi perseverența sunt principalii factori care potențează dorința noastră de a îmbunătăți permanent abilitățile academice, creative dar și sportive ale copiilor noștri.

  Prin intermediul cluburilor pe care le desfășurăm cei mici își extind orizonturile și îşi explorează toate simțurile, descoperă înclinații și aptitudini. Profesorii care desfășoară cluburile sportive la J4K sunt campioni internaționali, au multiple premii, îi pregătesc pe mici cu aceeași riguruozitate cu care au fost formați la rândul lor, participând la competiții.

karate

Karate

Dance

Dans

acrobat

Gimnastica

united kingdom

Limba engleza

german

Limba Germana

ballet

Balet

growth

Dezvoltare personala

actor

Clubul micilor actori

EVENIMENTE

Evenimente cu tradiție în grădinița noastră sunt: lecțiile deschise unde sunt invitați părinții copiilor, Festivalul Toamnei, Carnavalul costumelor de Halloween, serbarea de vară, serbarea de Crăciun, Dăruim de Crăciun și Paște (campanii umanitare), Just 4 Competition (eveniment sportiv alături de părinți), Ziua bunicilor, Ziua Mamei, Ziua Tatălui. Marcăm cu entuziasm și ALTFEL de zile, precum “Ziua brioșelor “, “Ziua de-a îndoaselea “, “Ziua non-violenței “, “Ziua mondială a sănătăţii “, etc.

Grădinița „ JUST 4 KIDS” organizează tabere de schi şi tabere de vară, atât în țară cât și în străinătate:

– Tabere de iarnă: schi și snowboard.

– În taberele de vară desfășurăm următoarele activități: înot, echitație, tenis de câmp, escaladă, tiroliană, drumeții, orientare pe munte, tir cu arcul, pictură, jocuri de echipă, foc de tabără.

 

TARIFE

Contribuția lunară pentru anul școlar, fără transport:

Program scurt (08 – 12.30): 1800 lei/lună

Inclus în acest tarif: mic dejun, programa educațională de bază (fără opționale), activități complementare cu profesori de specialitate, activități zilnice în limba engleză, gustare de fructe proaspete, asistență medicală.

Program normal (08- 13.30): 2000 lei/lună

Inclus în acest tarif: mic dejun, programa educațională de bază (fără opționale), activități complementare cu profesori de specialitate, activități zilnice în limba engleză, gustare de fructe proaspete, masa de prânz, rechizite, manuale, consumabile, asistență medicală.

Program lung (08- 17.50): 2500 lei/lună

Inclus în acest tarif: mic dejun, programa educațională de bază (fără opționale), activități complementare cu profesori de specialitate, activități zilnice în limba engleză, gustare de fructe proaspete, masa de prânz, gustarea de după-amiaza, activități de consolidare după-amiaza, manuale, rechizite, consumabile, asistență medicală.

Grădiniţa funcţionează pe tot parcursul anului calendaristic cu 21 zile lucrătoare de vacanţă pe an.

 

Procedura de inscriere

 

Pasul 1

Pasul 2

Turul grădiniței

Pasul 3

Copilul vizitează grădinița alături de părinți pentru familiarizarea cu noul spațiu și pentru a face cunoştinţă cu profesorii și colegii.

Pasul 4

Părintele/tutorele trimite documentele necesare pentru înscriere: cărţile de identitate ale ambilor părinţi, cărţile de identitate ale adulților care mai pot aduce/prelua copilul de la grădiniță, certificat de căsătorie/divorț, după caz, adresele de e- mail şi numerele de telefon ale ambilor părinţi, certificatul de naștere al copilului.

Pasul 5

Semnarea contractului educațional și plata taxei de înscriere şi a primei luni de școlarizare.

Programeaza o vizita pentru micutul tau, lasa-ne datele de contact

O echipă de experți J4K este disponibilă pentru a răspunde tuturor întrebărilor dumneavostră.

Programează o vizită